[Update] ‘Toch weer verschuivingen in wielerkalender, WK in Qatar optie’


[Update] ‘Toch weer verschuivingen in wielerkalender, WK
Update – 9 mei 2020 (8.16 uur): ‘Door WK toch weer verschuivingen’ Eindelijk leek de nieuwe wielerkalender vast te staan. Nu melden bronnen van Het Nieuwsblad dat er toch nog een en ander verschoven gaat worden. Het WK in Zwitserland zou niet kunnen binnen de huidige wetten in dat land (maximaal 5000 toeschouwers).


We gaan toch niet weer in die woestijn… – In de …
[Update] ‘Toch weer verschuivingen in wielerkalender, WK in Qatar optie’ (5 mei 2020) De UCI heeft de nieuwe wielerkalender van 2020 bekendgemaakt. Het seizoen begint op 1 augustus met de Strade Bianche en eindigt op 8 november met de Vuelta a Esp..


WK 2022 in Qatar mogelijk toch in januari | Metronieuws.nl
Het veelbesproken WK van 2022 in Qatar wordt mogelijk toch in de wintermaanden januari en februari gehouden. Het heikele onderwerp is door de wereldvoetbalbond FIFA opnieuw op de agenda gezet. Een speciale taskforce, met vertegenwoordigers van onder meer Europese clubs, competities en de spelersvakbond FIFPro, gaat de voor- en nadelen van de diverse opties in kaart brengen.


Media speculeren over nieuwe wielerkalender: Dit zijn de …
Optie 3: Oprekken seizoen naar november. Een paar dagen voor het besluit van de verschuiving van de Tour de France liet ook de voorzitter van de Italiaanse wielerbond, Renato di Rocco, zijn licht schijnen op de situatie. Volgens hem is een verschuiving van de Giro d’Italia naar oktober, net als in optie 1, een realistisch scenario.


Handballers Qatar bereiken finale WK | NOS
Handballers Qatar bereiken finale WK Het WK-sprookje van de handbalploeg van Qatar duurt maar voort. De gastheer van het tweejaarlijkse evenement haalde dankzij een nipte 31-29 zege op Polen de …


Geurts valt af in selectie turnsters voor WK in Qatar | NOS
weer. Meer NPO … Geurts valt af in selectie turnsters voor WK in Qatar Sanne Wevers, Kirsten Polderman, Sanna Veerman, Vera van Pol, … ‘Tour en Roland Garros zonder publiek toch een optie’


Tenten voor voetbalfans tijdens WK in Qatar | Metronieuws.nl
Een reisje naar het WK in Qatar dreigt voor veel voetbalfans een gedwongen kampeertripje te worden. De organisatoren van het WK voetbal in de golfstaat overwegen afgereisde supporters namelijk in tenten onder te brengen, zo meldt Reuters.. Er worden tijdens het eindtoernooi in 2022 zo’n 500.000 supporters verwacht in het oliestaatje.


Atletiekunie vindt WK in Qatar eigenlijk niet kunnen …
Ondanks alle heisa rond het WK 2022 in Qatar, sleepte het emiraat dinsdag weer een prestigieus zomersportevenement binnen: de WK atletiek. Terwijl de voetbalwereld al vier jaar in rep en roer is vanwege de toewijzing van het WK 2022 aan Qatar, maakte de internationale atletiekbond (IAAF) dinsdag doodleuk bekend dat ook de wereldkampioenschappen atletiek van 2019 naar het emiraat gaan. ‘Om de …


‘Opening Spelen op 23 juli 2021’, puzzel voor andere …
WK’s en Tour in de knel Als de nieuwe data kloppen dan gaan de Spelen volgend jaar wel botsen met enkele andere evenementen, zoals de WK zwemmen (16 juli-1 augustus) en de WK atletiek (6-15 augustus).


Finale WK ’22 in Qatar op 18 december | Metronieuws.nl
Het WK voetbal in Qatar in 2022 is definitief vastgesteld in de wintermaanden. De WK-finale staat voor 18 december 2022 geprogrammeerd. Dat meldde de BBC donderdag op basis van bronnen bij de wereldvoetbalbond FIFA. Een woordvoerder van de FIFA heeft de berichtgeving inmiddels officieel bevestigd, volgens persbureau Reuters. De perschef zei ook dat het toernooi “in principe 28 dagen” gaat duren.
Autel TPMS Tool