Spierings in Sofia: ‘Ik moet er niet aan denken om net als in Nederland te trainen zonder doel’


Spierings in Sofia: ‘Ik moet er niet aan denken om net als
Spierings in Sofia: ‘Ik moet er niet aan denken om net als in Nederland te trainen zonder doel’ Een buitenlands avontuur, dat was de droom van voormalig RKC’er Stijn Spierings.


Spierings in Sofia: ‘Ik moet er niet aan denken om net als
Spierings in Sofia: ‘Ik moet er niet aan denken om net als in Nederland te trainen zonder doel’ BN DeStem en Krant.nl maken deel uit van DPG Media. Onze sites gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën (‘cookies’) onder andere om je een optimale gebruikerservaring te bieden.


Spierings: ‘Geweldig dat RKC erin blijft, maar terecht is …
Stijn Spierings is blij dat RKC Waalwijk in de Eredivisie blijft, maar helemaal terecht vindt hij het niet. De club stond stijf onderaan en zou zo goed als zeker degraderen.


COPD en bewegen – Longfonds.nl
Alle vormen van bewegen zijn goed. U hoeft niet op de loopband in de sportschool, als u daar niet van houdt. Met een wandeling naar de supermarkt heeft u al een hele stap gezet. Wissel de vormen van bewegen af. Veel mensen met COPD wandelen, tuinieren, fietsen (e-bike) of doen yoga. U kunt zelf het beste inschatten wat u wel en niet kunt.


De val van Nederland tennisland – NRC
De toekomst is aan iemand als Jesper de Jong, die behoort tot de sterkste jeugd in Nederland. 17 jaar, heeft zijn havo net afgerond, oogt serieus, praat alsof hij al jarenlang journalisten te


Nieuwe technologieën geven mensen met locked-insyndroom …
Ik moest er niet aan denken om de rest van mijn bestaan als een levende dode te moeten doorbrengen – ik was verdomme pas 36.” Alfabet Deze passage komt uit het boek ‘Oogwenk’ dat Arianne en Paul …


Zijn er hier mensen met roofvogels en/of uilen? • Bokt.nl
Als je de vogels niet voor de jacht wil houden hoeft dat denk ik niet persee maar een roofvogel heeft toch speciale opvoeding en training nodig ook als je ermee vliegt voor de hobby. Ook moet je weten wat je hem moet voeren, hoe vaak en hoe veel, kennis hebben van vogelziekten, zoals aspergillose ed. Hij heeft zijn vogels inderdaad in kleine huisjes zitten met een standaard.


Justin Kluivert wijst na vraag over beste medespeler naar Ajax
Ik kan tegen jou ook zeggen: wordt volwassen, want kreten als “zo heilig is ajax niet” voegen ook niets toe aan de discussie en maken vooral jouw persoonlijke aversie duidelijk.


Bulgaarse bondscoach Balakov stapt op na beschamende week …
Krasimir Balakov (53) is opgestapt als bondscoach van Bulgarije. De voormalig spelmaker van de nationale ploeg volgt het voorbeeld van bondsvoorzitter Borislav Michailov, die dinsdag al afscheid nam.


AZ wint en staat weer op zes punten van Ajax – Ajax Showtime
Niet al te stressbestendig zou ik denken. 1 0. … moet er niet aan denken dat je met de Kerst al 20 punten los bent. 0-1. … ‘Gaf aan dat ik net zo veel goals zou maken als Suárez’ 4;
OBD2 Diagnostic Tool