KPN huilt, Ziggo lacht: ‘RTL stopt met Formule 1’


KPN huilt, Ziggo lacht: ‘RTL stopt met Formule 1′ | Totaal TV
Een tegenslag voor KPN in de concurrentiestrijd met Ziggo. RTL Duitsland stopt namelijk na dit seizoen met het live uitzenden van Formule 1. RTL Duitsland heeft de strijd om de uitzendrechten volgens verschillende Duitse media moeten staken. De Duitse tv-zender bezit tot het einde van dit jaar over …


Ziggo Sport Totaal voor de beste wedstrijden en … – KPN
Vanaf vrijdag 3 juli begint het eerste Formule 1 weekend van dit jaar weer. Op zondag 5 juli kun je de Grand Prix van Oostenrijk kijken. Ook de bal is weer gaan rollen. Volg de ontknoping in de Spaanse La Liga, de Engelse Premier League en FA cup, en de Italiaanse Serie A, vanaf 11 juni met het Ziggo Sport Totaal pakket.


Wijzigingen KPN zenderaanbod en prijzen 2019 | KPN Community
Vanaf 1 juni 2019 ben ik met mijn Alles-in-1 Standaard abonnement dus nog maar €0,50 per maand goedkoper uit dan met een met Internet en TV abonnement aangevuld met Spotify Premium en telefonie. Dat betekent dat ik per 1 juni de overstap zal maken naar het Internet en TV abonnement en in juni vervolgens mijn telefoonnummer zal laten porteren naar CheapConnect waarmee de optie “Vast bellen …


RTL Z kijken | Zenderoverzicht Ziggo
RTL Z vind je overal en op elk moment van de dag: op de eigen tv-zender, de nieuwe website, de nieuwe mobiele app, en op social media-kanalen. Op de laatste drie draait RTL Z om nieuws en daarnaast de uitleg van het nieuws, met tips en commentaar.


Formule 1 2020: overzicht Ziggo Sport | Ziggo Entertainment
Een zinderend seizoen vol Formule 1 beleef je live op Ziggo Sport. Op zondag 5 juli gaat seizoen 2020 echt van start in Oostenrijk. Lees hier alles over Formule 1 bij Ziggo, van de uitzendtijden en programma’s tot de Formule 1-kalender.


Zenderoverzicht: TV zenders van Interactieve TV | KPN
Bij Interactieve TV van KPN kijk je met het basispakket in HD naar alle populaire zenders. Een compleet overzicht van zenders vind je hier.


Zenderoverzicht: tv-zenders en radiozenders – KPN Digitenne
Met Digitenne ontvang je de populairste TV-zenders en radiozenders in de beste kwaliteit. Bekijk hier ons complete zenderaanbod.


FOX Sports kijken met Interactieve TV | KPN
FOX Sports 1 De zender. Kijk elke week een wedstrijd van één van de topclubs uit de Eredivisie. FOX Sports 1: gratis voor alle tv-klanten van KPN op kanaal 14; Elke speelronde een selectie van live Eredivisiewedstrijden ; Uniek schakelprogramma op vrijdag met live hoogtepunten uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en de Bundesliga


Formule 1 kalender 2020: Nederlandse tijden | Ziggo
Als Formule 1-fan zit je goed bij Ziggo. Want Ziggo klanten kijken op Ziggo Sport naar vrijwel alle vrije trainingen, de kwalificatie op zaterdag en de race op zondag. Live op kanaal 14.


Live losse sportwedstrijden kijken | KPN
Ziggo Sport Totaal. 24/7 alles over sport. 6 extra met sportzenders; Voetbalspektakel uit Engeland (Premier League), Spanje & Italië; Formule 1, en andere belangrijke wedstrijden en toernooien live kijken