Hele førstetrinn ved Trondheim-skole i karantene


Hele førstetrinn ved Trondheim-skole i karantene – VG Nå …
Alle førsteklassingene ved SIngsaker skole i Trondheim er satt i karantene etter at en av de foresatte på trinnet har fått påvist coronasmitte. Det melder NRK og Adressa.


Hele førstetrinn ved Trondheim-skole i karantene:
18:08 Mina Ridder-Nielsen Janssen Hele førstetrinn ved Trondheim-skole i karantene: . Alle førsteklassingene ved Singsaker skole i Trondheim er satt i karantene etter at en av de foresatte på …


55 elever i karantene ved skole i Trondheim – adressa.no
Midlertidig karantene kan bety at alle ikke nødvendigvis må være ti dager i karantene. – Konklusjonen ble midlertidig, ettersom elevene våre ikke har vært i direkte kontakt med noen som er bekreftet smittet, sier Solvang. 65 i karantene. Totalt er det 55 elever ved førstetrinn, tre kontaktlærere og flere fagarbeidere.


Slik blir hverdagen for elever ved barneskolene – Trønder …
Ved Frol barneskole i Levanger skal hele førstetrinn samles i gymsalen sammen med foreldre, før foreldrene får bli med til klasserommene, opplyser Mediås. – Vi registrerer alle som kommer, og sprer oss i gymsalen. Foreldre får med på oppstarten, men om det blir for trangt i klasserommet, må vi ordne oss i mindre grupper.


Ingen elevar i kommunen får gå på skulen – NRK Vestland
Etter dialog med smittevernkontoret, er nå hele førstetrinn satt i en midlertidig karantene i påvente av prøvesvar fra smittevernkontoret, sier rektor ved skolen, Sten Frode Solvang.


Ansatt på Trondheim-skole smittet av korona – adressa.no
Ansatt på Trondheim-skole smittet av korona En ansatt ved Huseby barneskole i Trondheim har fått påvist covid-19 og er satt i isolasjon. Det blir skolestart som planlagt for elevene ved Kolstad barneskole mandag.


Grunnskole for voksne – Trondheim kommune
Oppstart ved hvert skoleår. Neste oppstart er august 2020. Du må søke før 1. april for å kunne starte i august. Pris. Grunnskole er gratis. Søke. Går du på norskkurs ved Trondheim voksenopplæringssenter, kan du ta kontakt med din lærer for informasjon.


Skoler i TrondheimTrondheim kommune
Velkommen til Trondheim kommune. Her finner du informasjon om våre tjenester.


Kattem skoleTrondheim kommune
Åpningstider i SFO: SFO har åpent fra 07.00 til 16.30 mandag til fredag. Planleggingsdager SFO skoleåret 2020/2021. SFO holder stengt fra 12. til og med 14. august 2020, samt 29. januar og 14. mai 2020.


SkoleTrondheim kommune
Grunnskole og voksenopplæring i Trondheim, kontaktinfo, kalender, informasjon om reglement, kvalitetsarbeid, opplæringstilbud og skolekretser.