Fire sjåfører fikk ikke kjøre videre fra nattens kontroll


Fire sjåfører fikk ikke kjøre videre fra nattens kontroll
En sjåfør ble anmeldt, mens fire fikk bruksforbud. I nattens kontroll ble det avdekket flere mangler på både personbiler og tungtransport. … Fire sjåfører fikk ikke kjøre videre fra nattens kontroll. Slik kan barna feire en trygg halloween. Lette etter hvem som kunne ha avfyrt raketter i sentrum.


Rana Blad – Fire sjåfører fikk ikke kjøre videre etter …
[HELGELENDINGEN] Utrykningspolitiet gjennomførte sent søndag kveld en kontroll av vogntog på Trofors i Grane kommune.Av 21 kontrollerte kjøretøy, var det fire sjåfører som fikk bruksforbud…


Ny storkontroll: 339 sjåfører ble nektet å kjøre videre
Over 60 kontrollører fra Statens vegvesen har de siste dagene gjennomført tungbilkontroller på fire kontrollplasser sør for Oslo. Til sammen har over 5.000 tungbiler blitt vinket inn til kontroll. De fleste fikk kjøre videre etter en kort sjekk, men 1.181 kjøretøy ble stoppet. 339 av disse fikk kjøreforbud og 51 førere anmeldt.


Med disse dekkene fikk sjåføren ikke kjøre videre
Med disse dekkene fikk sjåføren ikke kjøre videre Syv kjøretøy fikk bruksforbud og fire ble ilagt gebyr for dårlige dekk under en kontroll i Grimen torsdag. Ekte fanatikere leser Fanaposten. Bli en fanatiker du også, …


Ny storkontroll: 339 sjåfører ble nektet å kjøre videre
Over 60 kontrollører fra Statens vegvesen har de siste dagene gjennomført tungbilkontroller på fire kontrollplasser sør for Oslo. Til sammen har over 5.000 tungbiler blitt vinket inn til kontroll.


Én av fire fikk kjøreforbud: Skremmende, sier Vegvesenet
Statens vegvesen gjennomførte over 30.000 fullverdige tungbiler i Region øst i fjor. Hele en av fire sjåfører fikk pålegg om å rette feil eller mangler, før de fikk kjøre videre.


Flere vogntog fikk ikke kjøre videre – rant blodvann på …
LES OGSÅ: Elleve vogntog fikk ikke kjøre videre etter kontroller i Trøndelag. Måtte stå til det frøs. Fire av de fem vogntogene var utenlandske, mens ett var fra Norge, opplyser han. Arras sier at det rant kraftig fra noen av dem, og at det skyldes at de har satt temperaturen i vogna for høyt.


Tema: Kontroll – adressa.no
Fikk ikke kjøre videre med denne lasten. … Fire sjåfører stanset av politiet under skolekontroll i Trondheim. … Da Jon Eirik Berntsen endelig fikk medhold i klagen fra Vegdirektoratet, vurderte han å ta seg et glass vin. For første gang på 71 år. torsdag 31.05 2018.


Fikk ikke kjøre videre med denne stikkende ut – Roganytt
Fikk ikke kjøre videre med denne … Det var under en kontroll på E39 ved Sokn kontrollstasjon onsdag ettermiddag at Statens … – Her måtte sjåføren laste av og om før videre


Utenlandske sjåfører ikke verre enn norske – NRK Oslo og …
Tallene viser at kontrollørene ga mer enn 18.000 sjåfører bruksforbud. Det betyr at hver femte kontroll endte i at sjåføren ikke fikk kjøre videre uten å utbedre feilen. Kjøre– og hviletid
code reader