Etter ei uke er superkabelen på land


Etter ei uke er superkabelen land – blv.no
Etter ei uke er superkabelen land. Lørdagsquiz. Vesteraalens toger inn restaurant-menyen. Her er distriktskommune nummer 1 i Vesterålen. Fikk ikke penger til satellittbasen eller havna. Dette sier Høyre-toppen i Andøy. Her skal Hadsel legge asfalt. Ingen tog i Bø, men musikk 15 stopp.


Den dårlige samvittigheten fortrengte vi til vi landa
Den dårlige samvittigheten fortrengte vi til vi landa Gardermoen ei uke seinere. Øya Kypros er delt i to, med en gresk- og en tyrkisktalende befolkning, den siste i den nordlige delen. Men politisk er forskjellen mellom befolkningsgruppene mer innfløkt enn som så.


Dagpenger når du er arbeidsledig – NAV
Les mer om dagpenger når du er ferie eller skal til utlandet. Sykdom. Er du syk har du ikke rett dagpenger. Hvis du er sykmeldt, men kan jobbe minst 50 prosent, kan du ha rett til en kombinasjon av dagpenger og sykepenger. Hvis du er mer enn 50 prosent sykmeldt, vil du ikke få utbetalt dagpenger for perioden du er sykmeldt.


Fakta: Regler for arbeidstid i Norge – Arbeidslivet.no
Dersom ikke annet er avtalt, er det arbeidsmiljølovens paragraf 10-4 som bestemmer hvor mye du kan jobbe per dag, uke eller måned. Hovedregelen setter følgende tak vanlig arbeid dagtid: Per dag (24 timer): 9 timer; Per uke (7 dager): 40 timer; Om jobben din er regulert av tariffavtale vil andre regler gjerne gjelde for ukentlig …


Virkelig – Har landet etter ei fantastisk uke vakre …
Har landet etter ei fantastisk uke vakre Giske. Det har vært en utrolig opplevelse å få være i Ocean Sound Recordings, og vi gleder oss til å slippe nye låter til høsten. Stor takk til Henning og…


Coronaviruset i Sverige – – Fulle sykehus om ei uke
Det er vi vant til, så det er det ingen som tenker på, sa han. Visestatsepidemiolog Anders Wallensten har måttet tåle mye kritikk for Sveriges strategi som skiller seg ut fra en rekke andre land.


Koronaviruset: Om permittering, dagpenger m.m. for …
Dersom arbeidstaker fortsatt er permittert når ferietiden inntrer, innebærer ferie et avbrudd i permitteringen. Ferie avvikles som normalt, og arbeidstakeren har rett feriepenger. Den tiden det avvikles ferie inngår heller ikke i beregningen av den totale tillatte permitteringstiden 26 uker etter permitteringslønnsloven § 3.


Utsetter studiefrist med ei uke – NRK Norge – Oversikt …
– Fristen er fortsatt 15. april – Det er første gang vi utsetter fristen slik, men det er likevel for sent å komme etter den 15. om man ikke har bestilt koder, sier Christie.


Are valser inn i helga etter ei uke med hjemmeskole – ReAvisa
3 uker ago Vi fikk fire-linger i går. 4 store nydelige kje. Moren er fantastisk og tar var alle. Men siden det er liten sjanse for at hun kommer til å ha nok melk til alle 4 etterhvert har vi begynt å gi litt ekstra melk. På morgenen i dag begynte det å sprekke i tre av eggene våre.


Så mye rekker du gjøre i USA en, to og tre uker – Dagbladet
Hele landet tre uker Route 66 er en av de store, klassiske reisene i USA, og et dypdykk i amerikansk kultur og natur. FLORIDA: Finn til slutt litt storbystemning i Fort Lauderdale som her
Launch car diagnostic