Dyrere ferjereiser fra januar?


Dyrere ferjereiser fra januar? – rbnett.no – nyheter …
Dyrere ferjereiser fra januar? Gleden over lavere ferjepriser kan bli kortvarig. Om sju måneder kan ferjetakstene på alle samband bli satt opp igjen. Forklaringa: Fylkeskommunen trenger mer …


Avmaktens ferjereiser | Nordnorsk Debatt
DYRERE: Fra 1. januar 2020 gjorde billettprisene på ferger og hurtigbåter i Nordland et kraftig hopp. Her ligger MF Møysalen til kai i Sandnessjøen og venter på biler som skal til Dønna. Foto: Marius Guttormsen/Helgelendingen


Ferge, Samferdsel | Det finnes ikke medier i Oslo som …
DYRERE: Fra 1. januar 2020 gjorde billettprisene på ferger og hurtigbåter i Nordland et kraftig hopp. Her ligger MF Møysalen til kai i Sandnessjøen og venter på biler som skal til Dønna.


Billetter dyrere – det rammer pendlere og næringsliv …
Billetter dyrere – det rammer pendlere og næringsliv RAMMER NÆRINGSLIVET: Slåttøys tankbiler er stadig på farten på helgelandskysten. Selskapet må belage seg på betydelige merkostnader etter at fylkesmyndighetene økte billettprisene på ferjer med 20-40 prosent.


Passgebyr – Nå blir passet dyrere – DinSide
For pass til barn justeres gebyret opp fra 270 til 342 kroner. Dette utgjør en økning på 27 prosent. For en familie med to voksne og to barn, vil pass til alle fire dermed bli 384 kroner dyrere. Ønsker «hurtig-pass» De nye passgebyrene gjelder fra 1. januar. Økte utgifter for bedre sikkerhet


Dyrere å kjøre på motorveiene fra januar – SI – Spania i dag
Dyrere å kjøre på motorveiene fra januar. Fra 1. januar vil satsene for å kjøre på motorveiene i Spania øke med 0,84 prosent. Det gjelder veiene som er knyttet til det statlig eide nettverket. Noen strekninger blir gratis fra året av. Ni strekninger er unntatt fra økningen.


Passasjerene må betale – rbnett.no – nyheter, sport …
– Problemet med dyre ferjereiser må løses, ellers vil det ikke være mulig å få til vekst og utvikling i Møre og Romsdal. Vi kan ikke fortsette å ha ferjetakster som er hinsides høye, og …


Sprekk på 6 mrd. utsetter Rogfast: – Skandale, mener …
Allerede i januar 2018 smalt den første salven i Rogfast-prosjektet. Nå er videre utbygging stanset fordi prosjektet blir dyrere enn først antatt. … inkludert åtte ferjereiser.


Nye regler fra 2020 – Dette blir dyrere i 2020 – DinSide
Dyrere pass. I desember ble det bestemt at prisene på pass for både voksne og barn, justeres opp med 27 prosent. Passgebyret fra og med 2020 er dermed 570 kroner for de over 16 år, og 342 kroner for de under 16 år, fra og med 1. januar.


aID logo – Østlandets Blad
Trafikkselskapet øker billettprisene med tre prosent fra 26. januar. DEL Ruter gjennomfører den årlige prisøkningen i januar for å dekke inn de kostnadene kollektivtrafikken får som resultat av prisøkningen på tjenester ellers i samfunnet.
Topdon Car Battery Tester