Dest weet het zeker: Hoop in de toekomst echt terug te keren


Dest weet het zeker: ‘Hoop in de toekomst echt terug te
Dest weet het zeker: ‘Hoop in de toekomst echt terug te keren’ 39 Van den Brom: ‘Sean heeft alles gegeven voor de transfer’ 5 Klaiber: ‘Dit is waar ik al die tijd naar toe heb gewerkt’ 18


Dest weet het zeker: ‘Hoop in de toekomst echt terug te
Dest weet het zeker: ‘Hoop in de toekomst echt terug te keren’ Sergiño Dest kijkt met een dubbel gevoel naar zijn transfer naar FC Barcelona. Enerzijds is het voor hem een droomstap, maar aan de andere kant begint hij nu pas langzaamaan te beseffen hoe erg hij Ajax zal gaan missen.


Afscheid bij Ajax valt Dest zwaar: ‘Ik hoop ooit terug te
‘Het is een heel mooi gedeelte van mijn leven, en dat is nu in één klap weg’, legt Dest uit. ‘Ik hoop sowieso dat ik in de toekomst echt nog terug kan keren naar Ajax. Want ik wil hier echt nog spelen.’ Eerst wacht Barcelona. Hij weet dat het vroeg is om te vertrekken, maar heeft vertrouwen in zijn kansen.


Dest: “Hoop in de toekomst echt terug te keren” – Ajax1.nl
Dest: “Hoop in de toekomst echt terug te keren” … Dat beseft de verdediger zelf ook: “Het is vroeg, dat weet ik zelf ook. Maar ik geloof in mezelf. Ik houd van uitdagingen, daarom heb ik deze keuze gemaakt”, vertelt hij aan … Ik hoop sowieso dat ik in de toekomst echt nog terug kan keren naar Ajax.


Emoties lopen hoog op bij Dest: ‘Ik hoop ooit terug te
“Ik weet wat ik kan en ik houd daarnaast van uitdagingen.” De rechtsback kan niet zeggen of hij zijn loopbaan afsluit in Barcelona. “Ik hoop sowieso dat ik in de toekomst echt nog terug kan keren


Dest naar FC Barcelona: ‘Ik wil in de toekomst terugkeren …
Ajax heeft de transfer van Sergiño Dest naar FC Barcelona bevestigd. De Catalaanse club maakt volgens de Amsterdammers in totaal zeker 21,23 miljoen over. Die transfersom kan door bonussen met 5 …


Tikje emotionele Dest hoopt nog eens terug te keren bij …
Spelers die het Ajaxshirt mogen dragen, krijgen al snel het stempel Ajacied. Maar dat stempel moet je verdienen. De ene Ajaxspeler is meer Ajacied dan de andere, bedoelen we te zeggen. De zelf opgeleide Sergiño Dest leek ook niet direct in die buitencategorie te vallen, maar bij zijn vertrek vecht hij toch tegen emoties.


Na de kerkhonger de kerkhuiver: komen kerkgangers terug na …
De bezorgdheid is groot, maar hoop is er … En ik weet het dan zeker: de toekomst van de kerken ter plekke zal voor ­altijd … is er buiten de missen op zondag haast niks om op terug te vallen.


Waarom Kevin Réza de enige zwarte wielrenner is in deze …
Diversiteit in het wielrennen: De Fransman Kevin Reéza is de enige zwarte renner in de Tour. In het peloton is hij al een paar keer racistisch bejegend.


Horeca op Bonaire mag weer open | NU – Het laatste nieuws …
Bij het heropstarten van de productie begin september zei producent Fred Boot blij te zijn dat het team weer aan de slag kon, ook al is het met 300 in plaats van 1.100 mensen in de zaal lang niet …
OBD2 Diagnostic Tool