Demonstranter møtt med tåregass i Hongkong


Demonstranter møtt med tåregass i Hongkong
Demonstranter møtt med tåregass i Hongkong. Politiet tok i bruk tåregass mot hundrevis av demonstranter som søndag samlet seg til protest mot Kinas nye sikkerhetslov. Publisert: 24.05.20 kl. 08:51


Demonstranter i Hongkong møtt med køller og tåregass
Demonstranter kastet bensinbomber og murstein mot politiet i Hongkong lørdag og ble møtt med køller og tåregass.


Demonstranter møtt med gummikuler og tåregass i Hongkong
Svartkledde demonstranter som strømmet til Yuen Long, ble møtt med titalls tåregass-salver. Noen av demonstrantene kastet gjenstander mot politiet, og en gruppe omringet en politibil. Senere på kvelden skjøt politiet gummikuler og tåregass mot rundt 200 demonstranter som var igjen. De brukte paraplyer for å beskytte seg mot kulene.


Demonstranter møtt med tåregass i Hongkong | ABC Nyheter
Demonstranter møtt med tåregass i Hongkong. Opprørspoliti bruker tåregass mot tusenvis av mennesker som trosser myndighetenes forbud mot å demonstrere i Hongkong. NTB. 27. juli 2019 11:44 – Oppdatert 27. juli 2019 11:44. Del Tweet Epost Kopier lenke Kopiert!


Demonstranter i Hongkong møtt med køller og tåregass | ABC …
Demonstranter i Hongkong rev lørdag ned en mast med det de hevdet var et kinesisk overvåkingskamera. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix Politiet i Hongkong bruker køller og tåregass mot demonstranter som har samlet seg utenfor en politistasjon i byen.


Tåregass mot demonstranter i Hongkong – VG
Politiet i Hongkong har skutt tåregass mot demonstranter etter at flere av dem angrep en politistasjon. Titusenvis av svartkledde innbyggere deltar i protesten.


Demonstranter møtt med tåregass og køller – TV 2
voldelig natt i hongkong: Demonstranter møtt med tåregass og køller. Flere personer skal være alvorlig skadd etter en voldsom natt i Hongkong. Vebjørn Barlaup Mari Linge Five NTB.


Demonstranter i Hongkong møtt med køller og tåregass – E24
Demonstranter i Hongkong møtt med køller og tåregass. Politiet i Hongkong bruker køller og tåregass mot demonstranter som har samlet seg utenfor en politistasjon i byen.


Demonstranter i Hongkong møtt med køller og tåregass
Demonstranter kastet bensinbomber og murstein mot politiet i Hongkong lørdag og ble møtt med køller og tåregass. En av de svartkledde demonstrantene, utstyrt med gassmaske og hjelm, som deltok i lørdagens gateslag med opprørspoliti i Hongkong.


Hongkong – Prøvde å rømme etter voldelig natt – Dagbladet
Demonstranter i Hongkong som er omringet på et universitet, ble møtt med tåregass, køller og gummikuler fra politiet da de forsøkte å rømme mandag.
Autel TPMS Tool