Danmark vil sende urenset kloakk ut i Øresund


Danmark vil sende urenset kloakk ut i Øresund – NRK Urix …
Danmark vil sende urenset kloakk ut i Øresund Danskene har planer om å sende millioner av liter urenset kloakk ut i Øresund, men nå er prosjektet utsatt i 24 timer etter kraftig kritikk.


Danmark utsetter planlagt utslipp av urenset kloakk i Øresund
Arbeidene skulle starte søndag, og til sammen 295.000 kubikkmeter urenset kloakk skulle slippes rett ut i Øresund 4 kilometer ut fra land ved Skovshoved nord i København.


Enkelt forklart: Derfor krangler de om bioteknologiloven …
Danmark vil sende urenset kloakk ut i Øresund. Svart boks funnet etter flystyrt. Siste britiske guvernør i Hongkong fordømmer sikkerhetslov. Sport. USA åpner opp for idrettsproffer. Når treningen kan gjenopptas, er spillerne på ferie. UTTAK: Finlands landslag.


Hundrevis i protest i Hongkong – msn.com
Danmark utsetter planlagt utslipp av urenset kloakk i Øresund – To av tre ble permittert fra bransjer som ikke var pålagt å stenge Russ skadd i fallulykke i Telemark


KLOAKK I KØBENHAVN – Teknisk Ukeblad
I år feirer København by 850 år. Men byen ble ikke til over natta. Innføringen av et skikkelig kloakksystem i København var på 1850-tallet et spørsmål om liv og død, og det kom også til å definere ingeniørstandens rolle og selvbevissthet. Men systemet krever nå…


Vil stanse kloakkutslipp fra skip – Metal Supply NO
Fra Lindesnes til svenskegrensen gjennomføres standard internasjonale krav til utslippskontroll som sier at urenset kloakk kan kun slippes ut i fart mer enn 12 nautiske mil fra land. For resten av landet er hovedregelen at kloakk skal slippes ut minst 300 meter fra land. Det er denne regelen som nå skal fjernes.


Kloakkutslipp i sjøen ved Grimstad – bading frarådes | ABC …
På grunn av en teknisk feil i en overløpssensor gikk det urenset kloakk ut i sjøen fra klokka 1 natt til fredag og fram til feilen ble oppdaget fredag morgen. På grunn av utslippet er det usikkerhet om vannkvaliteten i området. Det er tatt prøver av vannet.


Seks personer reddet fra isen i Sverige etter at …
13:57 Tåregass mot demonstranter i Hongkong 13:36 Seks personer reddet fra isen i Sverige etter at snøscooter sank 13:34 Mann tatt av skred ved Gråfonnfjellet i Rauma 13:20 Nå kommer sommervarmen 13:15 Svensker stenges ute når feriefavoritt åpner 12:46 38 coronapasienter innlagt på norske sykehus 12:20 Kina er åpen for gransking av corona 12:13 Svensk friidrettsstjerne taper opptil 80 …


Seks personer fast på isen i Sverige etter at snøscooter …
– De er nå fast på isen og kommer seg ikke bort. Det er tynn is, sier Jonathan Jansson ved SOS Alarm til Aftonbladet. Redningstjenesten er på plass, og ambulanser er på vei til innsjøen Torneträsk. Et norsk helikopter er også på vei, ifølge politiet. – Jeg har ingen meldinger om at noen …


Københavnske politikere vil stoppe spildevand i Øresund
Københavnske politikere vil stoppe spildevand i Øresund: »Det er simpelthen for ulækkert, at københavnere skal svømme i lort« Teknik- og miljøborgmesteren burde for længst have inddraget politikerne i beslutning om urenset spildevand i Øresund, mener flere medlemmer af miljøudvalg.