Briatore vol lof: “Verstappen gladiator waar mensen van houden”


Briatore vol lof: “Verstappen gladiator waar mensen van …
Briatore vol lof: “Verstappen gladiator waar mensen van houden” Flavio Briatore is van mening dat de techniek in de Formule 1 de waarde van de coureurs overstijgt. De voormalig teambaas ziet dat Mercedes al jarenlang dominant is en dat coureurs zoals Max Verstappen op deze manier geen schijn van kans maken.


Gerucht: BILD: Bayern München verrast met opvallende naam …
Briatore vol lof: “Verstappen gladiator waar mensen van houden” 09:26. Tag je teamgenoten, download de Splitt-app en wie .. 08:36.


Kubica ook in eerste vrije training op Silverstone bij …
Robert Kubica maakt vrijdag op Silverstone als reservecoureur van Alfa Romeo Racing weer zijn opwachting tijdens de eerste vrije training. De 35-jarige Pool neemt het in de voorbereiding op ’70th Anniversary GP’ over van de Italiaan Antonio Giovinazzi.


Renault vol lof over Alonso – GPUpdate.net
Flavio Briatore is vol lof over Fernando Alonso. De Spaanse coureur reed in zijn Renault naar een vierde plek in Australië, terwijl hij als twaalfde begonnen was. Volgens Briatore is het een …


Briatore: Alonso beter af zonder Ferrari | Formule 1 | AD.nl
Fernando Alonso is beter af nu hij weg is bij Ferrari, ook al loopt het nog niet erg lekker bij McLaren. Dat meent Flavio Briatore, de manager van de Spanjaard.


“Max Verstappen moet zijn grote waffel houden” – Autoblog.nl
Shuuuuuush! Tsja ze moeten hebben om over te discussiëren bij de waterkoeler hè. Toen kersvers megaverdiener Max Verstappen de F1 in werd geslingerd door Helmut Marko op 17-jarige leeftijd, was …


Flavio: Formule 1 is eindelijk weer spannend
Flavio Briatore is vol lof over het nieuwe reglement en zegt dat de Formule 1 eindelijk van die saaie optochten af is. De GP van China, vorige week, was een GP die de fans in geen jaren hebben gezien en was dan ook zeer succesvol. De GP had vele variaties en vele inhaal acties. Er werd zelfs vier ronde voor het eind ingehaald, om de eerste plaats.


Briatore onder indruk van Max Verstappen | F1 Maximaal Nieuws
Voormalig teambaas van Benetton en Renault, Flavio Briatore, is onder indruk van de kwaliteiten van Max Verstappen. Vooral wat de 19-jarige Nederlander in Brazili? heeft laten zien heeft hem bevredigd, zo zegt hij in gesprek met Speedweek. Briatore: ‘Wat?ik in Brazili? heb gezien, dan denk ik, geef hem een?middelma


Briatore trots op Webber – GPUpdate.net
Briatore trots op Webber 29 mei 2006 – Renault Formule 1-baas Flavio Briatore was vol lof over Williams-rijder Mark Webber na afloop van de Grand Prix van Monaco.


Briatore: Alonso beter af zonder Ferrari | Sportnieuws
Briatore ziet dat ook niet in waarom iedereen vol lof is over de Ferrari van dit jaar. ,,Veel teams als Toro Rosso, Williams en Red Bull presteren niet. In de Formule 1 is er op dit moment maar één team en dat is Mercedes. Ze hebben het beter gedaan dan wie dan ook. Welk team dan ook als tweede eindigt, maakt niet uit. Je bent de eerste …
Autel Diagnostic Tool