Alec Baldwin og kona venter barn nummer fem


Alec Baldwin og kona venter barn nummer fem – VG
Alec Baldwin og kona venter barn nummer fem. Hilaria Baldwin (36) røper at hun og Hollywood-stjernen Alec Baldwin (62) er i ferd med å utvide barneflokken.


Alec Baldwin og kona Hilaria i sorg etter å ha mistet nok …
Alec Baldwin og kona Hilaria i sorg etter å ha mistet … (61), ventet sitt femte barn sammen. Nyheten kom cirka fem måneder etter at familien hadde vært gjennom en … Venter baby nummer 22!


Alec og Hilaria Baldwin – Gravid fem måneder etter …
Fem barn på seks år. Ungene har virkelig kommet som perler på en snor for Alec og Hilaria. Bare en måned før de avslørte at de ventet baby nummer fire, uttalte yogainstruktøren følgende til People: – Ja, jeg vil absolutt ha en til. Av en eller annen grunn ønsker jeg meg alltid et barn til etter at jeg har født.


Alec Baldwin (56) blir pappa igjen – VG
Alec Baldwin (56) blir pappa igjen. Hollywood-stjernen Alec Baldwin og hans 26 år yngre kone venter sitt andre felles barn.


Venter baby nummer 22! – VG
Venter baby nummer 22! … (42) venter sitt barn nummer 19. Tallet blir 21 på grunn av Alfie, … Alec Baldwin og kona Hilaria i sorg etter å ha mistet nok et barn.


Hold dugnadsånden oppe(pluss) (Harstad Tidende)
Hengekøye- og teltturtips i coronatid. Kansellerte fly – uten å gi beskjed. Så mange har endret ferieplanene etter corona-krisen. Vil øke bruken av «tilgodelapp» i reisebransjen. For en jomfrutur – flyselskap med én passasjer fra Røros. Økonomi. Tømmer fattig by for diamanter.


Fire dødsfall på samme omsorgssenter (NRK)
Fire dødsfall på samme omsorgssenter Nok en beboer ved Stener Heyerdahl omsorgssenter i Kristiansand er død etter å ha blitt smittet av korona. Også i Rogaland, Bærum og Asker meldes det om nye dødsfall.


Fjerner alle reiserestriksjoner (TV2)
Fjerner alle reiserestriksjoner Den kinesiske millionbyen Wuhan åpner nå opp for normal bil-, fly- og togtrafikk for første gang på over to og en halv måned.


Nytt koronadødsfall i Kristiansand (Fædrelandsvennen)
Klopp og Coutinho holder kontakten. Schmeichel bønnfaller Manchester United om å holde fast ved Solskjær. Reise. Hengekøye- og teltturtips i coronatid. Kansellerte fly – uten å gi beskjed. Så mange har endret ferieplanene etter corona-krisen. Vil øke bruken av «tilgodelapp» i reisebransjen.


Her danser familien for Åse (95) utenfor Bekkelagshjemmet …
Hengekøye- og teltturtips i coronatid. Kansellerte fly – uten å gi beskjed. Så mange har endret ferieplanene etter corona-krisen. Vil øke bruken av «tilgodelapp» i reisebransjen. For en jomfrutur – flyselskap med én passasjer fra Røros. Økonomi. … Fem spel for heile familien.