Logo van The Rolling Stones siert brug bij Groninger Museum. Komt de band zelf naar de stad?


Logo van The Rolling Stones siert brug bij Groninger
Een pilaar op de brug voor het Groninger Museum is voorzien van het logo van de Stones. Het blok eronder is verpakt in rits, geheel in geest met Unzipped The Rolling Stones.


Groninger Museum selfiespot voor fans van The Rolling Stones
Fans van The Rolling Stones moeten bij het Groninger Museum zijn. Op de H.N. Werkmanbrug is een selfiespot met een metershoog logo van van Stones neergezet. Dit artikel bevat in totaal 153 woorden. Lees het volledig artikel


Brug bij Groninger Museum de Insta-spot voor Rolling
Brug bij Groninger Museum de Insta-spot voor Rolling Stones-fans ‘ Unzipped The Rolling Stones’ is, volgens de overlevering, een hele brute expositie over Mick Jagger en zijn band. Tot nu was de expositie vol exclusief materiaal alleen te zien in Amerika en Azië, maar daar komt snel verandering in. Op 14 novembe r is het gedocumenteerde leven van de Stones namelijk te zien in het …


The Rolling Stones – Unzipped | Groninger Museum
The Rolling Stones – Unzipped is vanaf november 2020 in het Groninger Museum te zien. Het transport van de tentoonstelling wordt verzorgd door DHL. The Rolling Stones: “We zijn erg trots op deze tentoonstelling.


Museumdirecteur Andreas Blühm ziet de… – Groninger
Logo van The Rolling Stones siert brug bij Groninger Museum. Komt de band zelf naar de stad? Een metershoog standbeeld met het logo van The Rolling Stones op de brug voor het Groninger Museum trekt sinds donderdagavond de belangstelling van passanten.


The Rolling Stones lenen verzameling uit aan Groninger Museum
In het Groninger Museum komt een grote expositie over The Rolling Stones. Het is een rondreizende tentoonstelling, die Nederland aandoet na Groot-Brittannië, de VS en Azië.


Stones strijken neer in Groninger Museum met rondreizende …
In het Groninger Museum komt een grote expositie over The Rolling Stones. Het is een rondreizende tentoonstelling, die Nederland aandoet na Groot-Brittannië, de VS en Azië.


Grote expositie over Rolling Stones komt naar Groninger
Het Groninger Museum komt volgend jaar met een grote tentoonstelling over de Rolling Stones. De expositie opent in oktober haar deuren. Dat maakt het museum donderdag zelf bekend.


Discografie van The Rolling Stones – Wikipedia
De discografie en videografie van de Engelse rockband The Rolling Stones.Zij hebben sinds hun oprichting in 1962 vele albums uitgebracht, waaronder 26 studioalbums, 10 livealbums en ongeveer 25 compilaties


The Rolling Stones – Wikipedia
The Rolling Stones (vaak aangeduid als de Stones) is een Britse rock-‘n-rollband die actief is sinds 1962. De band speelt, naast rock-‘n-roll en rock, ook stijlen als blues, country, hardrock, reggae en punk.. Sinds The Rolling Stones in 1962 werden opgericht, hebben zij vele grote hits gehad, zoals Sympathy for the Devil, Angie, Paint It Black en (I Can’t Get No) Satisfaction.