EA Access-abonnementsdienst komt naar Steam


EA Accessabonnementsdienst komt naar Steam | Nieuws …
EA Accessabonnementsdienst komt naar Steam 25 games in totaal. Geschreven door Zoë Bonefaas op maandag 08 juni 2020 14:32. Het abonnement van Electronic Arts, EA Access, gaat uitkomen op Steam. Dat maakte de uitgever bekend in een blogpost. EA lanceert binnenkort de abonnementsdienst EA Access via Steam.


EA brengt zijn games weer naar Steam en voegt ook EA
EA gaat zijn games weer aanbieden op Steam en het EA Access-abonnement komt ook naar het platform. Verder worden de vriendenlijsten verbonden. De eerste EA-game die in het kader van de hernieuwde …


Samenwerking tussen EA en Valve
Samenwerking tussen EA en Valve EA Access en EA-games op Steam . Electronic Arts en Valve werken samen om games van EA beschikbaar te stellen voor spelers op Steam. Vanaf volgende lente is EA Access (onze alsmaar groeiende abonnementsdienst met geweldige games en voordelen voor leden) beschikbaar op Steam.


Games van uitgever EA en abonnementsdienst EA Access komen …
Als laatste laat Mike Blank weten dat abonnementsdienst EA Access ook naar Steam komt in de lente van volgend jaar. Dit abonnement is niet hetzelfde als EA Origin Access maar beter te vergelijken als die op de consoles. EA Access op de Xbox One bevat 80 speelbare games. Op de PlayStation 4 is dat maar 40 games, maar op Origin zijn er momenteel …


EA game-abonnementsdienst Access komt naar pc | NU – Het …
EA game-abonnementsdienst Access komt naar pc. 12 januari 2016 23:11 12-01-16 23:11 Laatste update: 13 januari 2016 11:59 Update: 13-01-16 11:59.


EA brengt Accessabonnementsdienst voor games naar pc …
EA brengt Accessabonnementsdienst voor games naar pc In eerste instantie is de dienst alleen beschikbaar in de VS, Canada, het VK en Duitsland voor 3,99 euro per maand.


FIFA 20 komt ook in The Vault op EA Access en Origin …
EA-games komen naar Steam. Electronic Arts Inc. 4-jun-2020. De eerste lading EA-Games komt naar Steam, met inbegrip van Need for Speed™ Heat, Dragon Age™: Inquisition en nog veel meer! Onze acties tegen raciaal onrecht. Electronic Arts Inc. 2-jun-2020. Onze …


Alle Nieuws artikelen | InsideGamer.nl
EA Accessabonnementsdienst komt naar Steam. Door: Zoë Bonefaas 08-06-2020 14:54 0 . Team achter Super Mario Party verantwoordelijk voor 51 Worldwide Games. Door: Jolien Mauritsz 08-06-2020 13:32 0 .


Abonnementsdienst EA Access komt in juli naar PS4 | Nieuws …
EA Access werd in 2014 nog afgeschoten door Sony. In een e-mail naar Gameinformer kwam naar voren dat Sony het concept had geëvalueerd en vond dat PlayStation Plus meer waarde biedt voor zijn geld.


Welcome to Steam
Steam is the ultimate destination for playing, discussing, and creating games.